آخرين مطالب ارسالي سايت |
||||
|
||||
اخبار و اطلاعيه هاي سايت |
||||
|
|
|
|||||||
| ثبت نام | لینکهای بسیار مهم | قوانین سایت | راهنما | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع |
|
|
#41 |
|
با سلام به تمامی دوستان و همکاران عزیزم
من سالهاست که تو فروم های خارجی فعالیت میکنم با ایدی oys اولین فروم فارسی زبان هم که مشغول به فعالیت شدم سایت ست ست بود بعد به این سایت امدم سایت بزرگ ماهواره دات نت اون موقع یادمه این سایت با سایت ارین مشکلات فراوانی داشت.از سال 2005 به بعد فعالیتم تو سایتهای ایرانی کم شد و همان سایتهای خارجی را ادامه دادم.تا بعد از مدتها که دوست داشتم نسل نو جدید را به ایرانیان عزیز ارائه دهم و ان هم پیشرو لینوکس و رسیورهای لینوکسی که خوشبختانه در ایران خیلی فراگیر شده.برای مطلبی سایت گوگل را سرچ کردم که مطلب در مورد دانلود فیلم بود که این سایت را هم دیدم یه ایدی برام خیلی اشنا بود اون هم ایدی حامد از شیراز که اگه اشتباه نکنم تو ایران دی وی بی دیده بودم و بچه های دیگه که واسه اون دوران بودند. اما هنوز نمیدونستم این سایت ماهواره دات نت باشه تا که این پستهای دزدی سایت رو دیدم که سرم سوت کشید سایت ماهواره دات نت با اون همه ابهت که هرکی مطلبی و سوالی میخاست اول به این سایت سر میزد اما این سایت به معنی واقعی افت کرده.تا زمانی رسید که در چت باکس توحید عزیز ادمین سایت درخواست کرد که هرکس در مورد رسیور اطلاعاتی داره بگه که من بهش پیغام خصوصی دادم ایشون هم ایدیشونو به من دادند که تو مسنجر بهشون مشاوره بدم و ایشون از من درخواست کردند که در سایت فعالیت داشته باشند و من هم صمیمانه پذیرفتم و هدف فقط پیشرفت سایت به روزهای خوش اولیه هست. پس دوستان بیایید با کمک هم و با همت جانانه این سایت را بسازیم این سایت مدیرانی را دارا میباشد که واقعا در رشته فنی خود تبهراتی دارند.مخصوصا محسن جی عزیز که نمیدونم الان هستند در سایت یا خیر یا شاهین عزیز اسیر حاشیه شدند فقط به نابودی سایت کمک میکنه میدونم سخته که یه کسی پیدا بشه خونه ادمو به زور ازش بگیره اما بیایید با فعالیتهای خودمان ارزش و اقعی این سایت را نشون بدیم کاربران تشخیص میدهند که سایت واقعی کدامین سایت هست عزیزان من عذر من را بپزیرید که در این موضوع دخالت کردم به امید روزهای خوش برای سایت ماهواره دات نت متاسفانه ایدی قدیمی من تو این سایت اصلا یادم نیست پستهای من هم پاک شده تا ببینم ایدیم چی بوده به هرحال ببخشید شب خوبیرو براتو ن ارزومندم ![]() |
|
|
| 9 كاربر زير از شما dr_linux عزيز، تشكر كرده اند | andy (16-09-2011), bia2love (16-09-2011), |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
|
نقل قول:
حرفات خیلی اشناست برادر ! نیازی نیست شما دنباله گیر این مساله باشید ! هی اینجا پست بدید دوستی دوستی ! سایت مسئول داره !!! خودشون رسیدگی میکنن ! بخش های دیگه هم تعداد زیادی اپ هستن و مشکلی ندارن ! به جای بخش سامسونگ به بخش های دیکه هم نگاه کنید و دلیل پست نداشتنش رو بررسی کنید نه اینکه همینجوری بگید بخشتون خوابیده ! نمیدونم شما چه اسراری داری که به جای بحث بخشهای خودتون رو اپ کنید ! و ... بحث رو شما بوجود اوردی ، دوستی پیامی داده یه تعداد تشکر کردن ، اومدی تشکر اون تعداد رو زیر سوال میبری برا خودت فلسه سازی میکنی ، انتظار داری از شما هم یه تشکر بشه و تمام ! اگه پست بدی مخاطب سایت و کاربراش باشن جواب خواهی گرفت ! مطمئن باش ! ( ما قبل از اینکه مدیر بشیم کاربر بودیم ! فرقی بین مدیر و کاربر وجود نداره ! ) هنوز این حرفت رو فراموش نکردیم عزیز : نقل قول:
|
||
|
|
|
|
#43 |
|
با این اوصاف فقط جای رسول نجفیان خالی هست که "میرن آدمها" بخونه و دوستان گریه کنند!
چون قرار است مثل دو سایت همسایه، با دشمن فرضی(!) ستیز بکنیم! آرزوم شده یکماه سیاست کلی سایت بر یک روال باشه... یکی به نعل و یکی به میخ سیاست با ثباتی نیست، شاید در کوتاه مدت یک شیوه امنیتی اطلاعاتی برای خاموش کردن باشه، ولی مطمئن باشید، با این سبک انسانهای هرزه سوءاستفاده خود رو میبرند(مثل کلاهبرداری در مورد سیسیکم و دست برادری سایت ماهواره به سایت جعلی که بعدش ....!). درضمن اون دوستی که مدعی چالهمیدانی بودن برخی از مدیران سایت شد باید درک کامل داشته باشد که با ادبیات چالهحصاری و فرار از واقعیت و جعل حقایق و ترویج مهملات با سفسطه بخش خودت رو آباد بکن(مغالطه پس خودت چی) سعی در محق نشان دادن ارازل بیسواد و دزد رو دارند. بحث در مورد حقیقت و رو کردن دست 2 دزد و 1 انسان هرزه بحث بیمورد و الکی نیست، بلکه عین واقعیت است، و مدیران و کابران سایت که برای این سایت زحمت کشیدند حق دارند زحمات خودشون رو مطالبه کنند و از مدیران ارشد برای کمکاری و حتی همکاری چند تن از مدیران با این سایت جعلی و یکی از دزدان سوال بپرسند. دستخط آشناست ![]() متاسفانه سیاست سایت ماهواره هم دوشادوش این نوع ارازل هست و همیشه سعی در اعتماد کردن به این اشخاص را داشت و جدیداً مشاهده میشود، میخواهد تا ابد داشته باشد. و همچنان سعی در فراری دادن مدیران دلسوز سایت را دارد. ببینید چند تن از دوستان با این حرکات فراری شدند؟ ببینید چرا همون دوستان انقدر خاطره بد دارند که با نام کاربری(دیگر) وارد سایت میشن تا....! ببینید چرا...(خیلی چرا بود قبلاً همشونو پرسیدم ولی متاسفانه هیچکسی پاسخی نداشت) اینبار هم بگذریم و بخوانیم: سد راه مرگ نتواند شدن تن پروری
بهر دزد خانگی دیوار می باشد عبث یا حق(قضیه شنگ و مشنگ شده) |
|
|
|
|
|
#44 |
|
ريسيور: iclass 9797
تشكرها: 417
تشكر از شما 1,583 بار در 364 پست
|
یاران چه غریبانه ،رفتند ازاین خانه
هم سوخته شمع ما، هم سوخته پروانه بشکسته سبوهامان، خون است به دل هامان فریاد و فغان دارد، دردی کش میخانه هر سو نظر اندازی ، صد خاطره می سازی زانها که سفر کردند دلشاد از این خانه تا سر به بدن باشد ، این جامه کفن باشد فریاد اباذرها، ره بسته به بیگانه ای وای که یارانم، گلهای بهارانم رفتند از این خانه ،رفتند غریبانه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ???????????????????????????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :5 3:![]()
ویرایش توسط jaas : 16-09-2011 در ساعت 18:32 |
|
|
|
|
#45 |
|
ممنون از دوستان و خواهش میکنم دیگه بحثی رو جواب ندید
تاپیک باز شده تا کاربرا تکلیف خودشون رو بدونن دوستمون گفتن که ادامه بحثها هم فقط مشروعیت دادن به اون دزد هست ولی دارم جوابت رو برای بار آخر میدم و دیگه پستی توی این تاپیک نمیزنم تاپیکی رو که پست درش گذاشتی توی سایت شادی تیترش رو خوندی؟ اندر حکایت سایت اخراجیها ارایای عزیز بزار رک بگم باهاتون نیاز به تاپیک زدن نیست که برید و نظر سنجی بزارید و صحبت کنید که موافق برخورد با روشهای شادی هستید یا نه همونطور که سهیل عزیز گفتن نمیشه چوب دو سر طلا شد یا رومی رومی باش یا زنگی زنگ برای همه ما واضح و مبرهن هست که شادی دزده و هیچ شکی توش نیست همه مخالف همکاری باهاش هستیم و به هیچ وجه اعتباری براش قائل نیستیم از مدیریت و تا کاربرایی که توی این سایت فعالیت دارند پس شما هم هر وقت که سردرگمیتون حل شد بیاید و اینجا صحبت کنید بازم میگم نیازی به آرامش رسوندن این موضوعها و اشتی دادن شما نیست برخی بحثهایی هم که مربوط به مدیریتی میشه اینجا مطرح نمیکنم بنده تمام و کمال بخشهامو دارم و مخالفت هم میکنم با شادی من این بشر رو میشناسم و میدونم که داره الان لذت میبره از این به هم پاشیدن سایت پس اریا جان نیزای نیست که بیاید و بگید که چند تا مدیر دارن راه اشتباه رو میرن و فلان کار رو میکنن و دوستی های قدیمی رو لگد مال میکنن اول اون بشر بوده که دوستی ها رو لگد مال کرد ، امشب با من دوست بود فرداش تو مسنجر هرچی که نثار خودشو و .... بود نوشته بود برای من من نمیخوام روشهای اونو برم ولی یک کلام همکاری با دزد و سایت دزدی نشانه بی اخلاقی هست و به مثابه دزدی نیازی هم به کدخدامنشی شما نیست والسلام
|
|
#46 |
|
|
بنده با صراحت اعلام میکنم این نوع برخورد با آریای عزیز را اصلا" نمی پسندم!
دوستان عزیز! تو رو خدا یه کم رعایت کنید!!..... دوستیهای ما خیلی خیلی خیلی بیشتر از اینها محکم بود و شیرین! آخه چتون شده؟؟؟!!! اینو گفتم تا اون عزیزانی که تازه وارد هستند و میخوان از روی این مطالب قضاوت کنند، بدونند که به پیر - به پیغمبر - اینجوری نبوده سایتمون! اینقدر جلف و سبک و با حاشیه..... اصلا سابقه نداشته تو این سایت! هیچ وقت! برید یه مقطع تاریخی از آرشیو جدا کنید و بررسی کنید و با فرومهای دیگه مقایسه کنید تا متوجه بشید! فقط محبت بوده و احترام و دوستی و ..... امیدوارم که این فضا موقتی باشه و برگردیم به همون روزا! فقط بگم که خدا از سر باعث و بانیش نگذره........... ..... و در نهایت ؛ تو رو خدا دیگه بس کنید و موضوع را کش ندید..... هدف این تاپیک همین یه جمله بود: اون سایت کپی دوم و جعلیه این سایته و حرکت شادمهر؛ یک حرکت کودکانه و ناجوانمردانه بوده و هست!
همین!!!
|
|
|
#47 |
|
توضحات لازم برای اطلاع رسانی کامل شده و کدوم اصلی هست یا نیست دیگه لازم به بحث کردن اضافی نداریم هر کس هم خاست باور کنه هر کسی هم نخاست نکنه به خودش مربوط میشه
بازم کسی این بحث ها رو بی مورد باز کنه بن دائمی میشه بسته شد!
|
![]() |
| برچسب ها |
| قابل, ماهواره, همه, هشدار, کاربران, توجه, سایت |
| ابزارهای موضوع | |
|
|