آخرين مطالب ارسالي سايت |
||||
|
||||
اخبار و اطلاعيه هاي سايت |
||||
|
|
|
|||||||
| ثبت نام | لینکهای بسیار مهم | قوانین سایت | راهنما | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع |
|
|
#1 |
|
|
به نام خدا
سال 1390 را به تمامی کاربران و مدیران سایت ماهواره تبریک میگم امیدوارم سال پربار توام با سلامتی برای همه شما عزیزان باشه در این یکسال اتفاقات زیادی برای سایت ماهواره افتاد سایت فراز و نشیبهای زیادی را پشت سر گذاشت و با همت و بردباری که شما کاربران داشتید و با لطف خداوند متعال شرمنده شما عزیزان نشدیم اما توضیحی لازمه بدم در مورد قطعی چند روز سایت همانطور که مطلع هستید مشکلات امنیتی برای سایت بوجود امد و یک سری از عزیزان سو استفاده کردند ودر اصل خیانت در امانت کردند و من را هم شرمنده شما عزیزان کردند به همین علت در پی حل مشکل و بالا بردن امنیت سایت سایت را تحویل یک گروه امنیتی دادیم تا مشکلات بوجود امده را برطرف کنند این عزیزان هم چند روزه مشکل ما را برطرف کردند و بعد از حل مشکل سایت ماهواره به یک سرور جدید منتقل شد که باز جا داره از تمامی کاربران و مدیران بابت تاخیر چند روزه عذرخواهی کنم البته در این چند روز قطعی یک سری از دوستان دچار توهم شدند و مصرف قرص ترامادول را بالا بردند و به اکثر دوستان پیغام میدادند که سایت با مدیریت جدید بالا اومده جا داره به همه دوستان اعلام کنم مدیریت سایت تغییر نکرده و کماکان همه کاربران صاحبان اصلی سایت هستند ودر اخر تشکر کنم از شما کاربران و مدیران که وقت خودتون را در اختیار سایت میزارید و پستهای مفید که میدید باعث پیشرفت سایت خودتون میشید تشکر کنم از سرپرستان و قائم مقام و سرپرستان ارشد سایت ماهواره که در این یکسال همیشه کنار من بودند و با کمکهای مالی و معنوی خودشون من را شرمنده خودشون کردند و یک تشکر ویژه از مدیر فنی سایت رضا عزیز که عید را من براش خراب کردم از تعطیلاتش زد و این چند روز تا صبح مشغول کارهای فنی سایت بود خوب و خوش و خرم باشید قربان همگی شما توحید ![]() |
|
|
| 17 كاربر زير از شما TOHID عزيز، تشكر كرده اند | A.Gh.N (23-03-2011), CHALUS (23-03-2011), cnn (28-03-2011), H A D I (23-03-2011), Habbib (23-03-2011), hamedazshiraz11 (23-03-2011), lvlazisoft (27-03-2011), mehraboOon (25-03-2011), Mehrd@d (25-03-2011), Moahamad hosin (23-03-2011), |
|
|
![]()
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 1390, مدیریت, تبریک, سال, سایت |
| ابزارهای موضوع | |
|
|