آخرين مطالب ارسالي سايت |
||||
|
||||
اخبار و اطلاعيه هاي سايت |
||||
|
|
|
|||||||
| ثبت نام | لینکهای بسیار مهم | قوانین سایت | راهنما | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع |
|
|
#21 |
|
تشكرها: 6,074
تشكر از شما 5,958 بار در 1,883 پست
|
![]() ![]() ![]() مبارکه![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| 12 كاربر زير از شما cnn عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), Ali_sat88 (10-10-2011), bia2love (08-10-2011), davoud2002 (08-10-2011), delnavaz (08-10-2011), |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
#22 |
|
عشق ممکن است که کور باشد ولی هیچ اتفاقی در دنیا به اندازه ازدواج چشمان انسانها را باز نمیکند . . .
ورود شما به دنیای عشاق را تبریک میگویم ![]() ضمن اینکه من اولین نفری بودم که متوجه شدم و آقا دوماد عزیز قول دعوت به من داده پس شما دوستان نفرات چندم خواهید بود
|
|
| 13 كاربر زير از شما Mehrd@d عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), Ali_sat88 (10-10-2011), bia2love (08-10-2011), davoud2002 (08-10-2011), delnavaz (08-10-2011), |
|
|
#23 |
|
|
همیشه برای نوشتن ، احساس لازمه!
اما من متأسفانه وقتی خیلی زیادی احساساتی میشم، قلمم میشکنه! خدا میدونه چقدر خوشحال شدم با این خبر! به قدری این خبر برای من شیرین و جالب بود؛ مخصوصا با اون مقدمه ای که حبیب عزیزم با اون وجود پاک و دلنشینش نوشته بود و مخصوصا با ابراز محبتهای سایر دوستان، که .....(یادم رفت چی میخواستم بگم!!!!) ![]() ![]() داوود جان! میدونی که خیلی دوستت دارم. الهام جان! میدونی که خیلی برات احترام قائلم. شما هر کدومتون به تنهایی عزیز بودید، حالا که کنار هم قرار گرفتید، شدید منبع انرژی و عشق! به هر حال،خیلی ساده میگم : دوستتون داریم و با تمام وجودمون، صادقانه و خالصانه بهتون تبریک میگیم و براتون بهترین لحظه ها را در کنار هم آرزو میکنیم. ![]() ![]() اما یه تبریک دیگه هم میخوام بگم به همه عزیزانی که اینجا را برای فعالیت و اومد و شد، انتخاب کردند! (بخدا تبلیغ نمیکنم! با تمام احساس میگم!) بارها و بارها و به بهانه های مختلف اینو گفتم که مهر و محبتی که تو این سایت بین بچه ها حاکمه، یه چیز عجیب و دلنشینیه! قطعا اونم به خاطر سنگ بناشه! این سایت به خاطر قدمتش و به خاطر خوبانی که اومدند و رفتند و با رفتار و گفتار خوبشون، این رسم خوب بودنو دست به دست کردند، شده کانون گرم دوستیها! بیاید قدر همدیگرو بیشتر بدونیم! خدایی نکرده سر مسائل بی خودی و جزئی از هم دلگیر نشیم! دوستیها را خراب نکنیم! دلسرد نشیم! قهر نکنیم! دور نشیم! ایراداتمون را صادقانه و یواشکی به هم گوشزد کنیم! و خوبیهای همدیگرو با صدای بلند داد بزنیم و .... .... ![]() داوودجان، الهام خانم! دست راستتون زیر سر بعضیا!.................. ![]() «شاد باشید و کامروا» ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| 14 كاربر زير از شما delnavaz عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), bia2love (08-10-2011), davoud2002 (08-10-2011), dr_linux (08-10-2011), |
|
|
#24 |
|
|
هر چی فکر کردم دیدم خشک و خالی نمیشه! هر کی هر جا هست، اینو کوک کنه و یه دستی بالا بندازه و کمری بجنبونه؛ به سلامتی دوستان عزیزمون : داوود و الهام امشب چه شبی است ( ای یار مبارک باد ) دانلود خواننده: جلال همتی شعر: فولکلوریک قدیمی آهنگساز: فولکلوریک قدیمی آلبوم: - سال اولین اجرا: بین سال های 1330 تا 1336 زمان: 6 دقیقه و 41 ثانیه فرمت:(64 Kbps, 24000 Hz, stereo), mp3 حجم: 3.4 MB * این ترانه با متن های مختلف دیگر نیز خوانده شده است ( حتی توسط همین خواننده ) متن: امشب چه شبیست، شب مراد است امشب هرجا برویم، شمع و چراغ است امشب امشب چه شبیست، شب مراد است امشب هرجا برویم، شمع و چراغ است امشب بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- این حیاط و اون حیاط بپاشین نقل و نبات بر سر عروس و دوماد بپاشین نقل ونبات بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- بیا برویم از این ولایت من و تو تو دست من و بگیر و من دامن تو بیا برویم از این ولایت من و تو تو دست من و بگیر و من دامن تو بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ---- این یار من است که می رود سر بالا دستش نزنید که می خورد گرما را این یار من است که می رود سر بالا دستش نزنید که می خورد گرما را بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- کوچه تنگه بله، عروس قشنگه بله ( 2 ) دست به زلفاش نزنید، مرواری بنده بله بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- چه کنیم و چکار کنیم، در صندوق باز کنیم صد هزار لیره در آریم، خرج شادوماد کنیم صد هزار لیره در آریم، خرج عروس خانوم کنیم بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- گل در اومد از حموم، سنبل در اومد از حموم شاه داماد را بگید، عروس در اومد از حموم بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- مخمل بخریم، سایه کنیم صحرا را آفتاب نزنه، شاخ گل رعنا را مخمل بخریم، سایه کنیم صحرا را آفتاب نزنه، شاخ گل رعنا را بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا عروس چقدر قشنگه، ایشالا مبارکش باد دوماد چه شوخ و شنگه، ایشالا مبارکش باد عروس شیرین زبونه، ایشالا مبارکش باد داماد چه مهربونه، ایشالا مبارکش باد بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- داماد رو تخت نشسته، ایشالا مبارکش باد عروس پهلوش نشسته، ایشالا مبارکش باد داماد رو تخت نشسته، ایشالا مبارکش باد عروس پهلوش نشسته، ایشالا مبارکش باد بادا بادا مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا --- ای یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا
|
|
| 15 كاربر زير از شما delnavaz عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), aref3 (11-10-2011), bia2love (08-10-2011), davoud2002 (08-10-2011), dr_linux (08-10-2011), |
|
|
#25 | |
|
|
نقل قول:
![]() هی میگم زن میخوام هی میگن هنوز بچه ای برو دنبال تیله بازیت ![]() بیا داوودم زن گرفت.فقط کافی بگن سهیل و حامدم دارن میرن خواستگاری اونوقت که ..... ![]() آخه من درررررررررردموووووووووووو وو بــــه کــــی بگم
|
|
|
|
|
| 14 كاربر زير از شما bia2love عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), Ali_sat88 (10-10-2011), aref3 (11-10-2011), davoud2002 (08-10-2011), dr_linux (08-10-2011), |
|
|
#26 | |
|
|
نقل قول:
آآآآآآآآخـــــــــــــی!... ...... ![]() نازی مهدی جان! ![]() قصه نخور عزیزم! ![]() بالاخره تو هم بزرگ میشی... یکی بهت دوتا زن میده! ![]() حالا فعلا برو با تیله هات بازی کن، عزیزم! ![]() علیرضا بره برات یه فالوده بخره بخوره تا تو بزرگ بشی برات زن بگیرن! باشه؟!...
|
|
|
| 14 كاربر زير از شما delnavaz عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), Ali_sat88 (10-10-2011), aref3 (11-10-2011), bia2love (08-10-2011), davoud2002 (08-10-2011), |
|
|
#27 | |
|
|
نقل قول:
آخ جون فالوده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() زن کی میخواد ولش کن فالودرو بچسب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوستان یه دوسه روزی این تاپیکو بالا نگه دارید دیگه شاید حالا حالاها ازین اتفاقای قشنگ تو سایت نیفتهاااااااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
| 10 كاربر زير از شما bia2love عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), Ali_sat88 (10-10-2011), davoud2002 (08-10-2011), delnavaz (09-10-2011), Habbib (08-10-2011), hamedazshiraz11 (09-10-2011), kiyan_shahrooz (09-10-2011), mehraboOon (09-10-2011), Saeed_Med82 (09-10-2011), ایرانی (09-10-2011) |
|
|
#28 |
|
اینم یه واسونک باحال شیرازی برای شادباش به داوود و الهام خانم
جينگ جينگ ساز میاد از بالوی تهران میاد داوود جون شده دوماد گوید مبارک بادا *** اسب آورديم تو حياط عروس خانم شد سوار خير بيبيني ننه ي عروس اي گل از خونت در آد *** در خونه ي عروس خانم آب کرج رد ميشه چوب بياريد پل ببنديد عروس خانم رد بشه *** راه تهران دوره و آب قم شوره شور ما ميريم عروس بياريم چشمه دشمن بشه کور *** من منم و من منم و کاکوي دوماد منم ( از طرف کاکوی داوود) دست بديد دستبند ببندم کاکوي دوماد منم *** *** ما که بوديم چار تا خواهر زير گل پنهون بوديم خواهر اصلي که بردن همه سر گردون شديم ( از طرف خواهرای الهام ) *** مادر داماد الهي نگيره دستت بالا پيرهن دوماد رو دوختي زدي دکمه طلا کاسه چيني توي طاقچه بانگ بلبل مي زنه شازده دوماد توي حجله بوسه بر گل ميزنه *** شازده دوماد شازده دوماد اينقده آبي نپوش رخت آبيتو در آر و رخت دامادي بپوش *** اي طرف تخت طلا و اون طرف تخت طلا شازده دوماد روش نشسته ميکنه شکر خدا اي طرف تخت عقيق و اون طرف تخت عقيق شازده دوماد روش نشسته با صد و پنجاه رفيق *** اين بر کوه اون بر کوه کشت و کار کاهو وه چشماي خانم عروس جفت چشماي آهو وه *** شازده دوماد شازده دوماد مگه تو نيستي خبر عروس خانم مياد خونت لاله دست گير تا سحر اومديم به باغتون آب داديم انارتون سر فرازي همتون کاکام شده دامادتون *** اين برنج دانه دانه قل قل آبش بياد اي عروس ترمه پوش چرا اشک از چشمات مياد *** شب شد و دوماد نيومد شمع و لاله کم بسوز از فروغ روی عروس، شب شده مانند روز شب يک و منزل هزار و چشم داماد انتظار خير ببينی ننه عروس ، اين گل از خونت درار
*** يی حمومی سيت بسازم حمومای حاجی رضا گلش از مکه بيارم آبش از امام رضا آی حنابند آی حنابند یه حنا عالی ببند داغ فرزندنت نبينی شط مرواری ببند *** اومديم عقدت کنيم و نومديم سيلت کنيم جون زلف آقا جونيت بوگو چن مهرت کنيم اومديم عقدت کنيم و نومديم سيلت کنيم آتيش بنداز تو سماور تا چايي ميل بکنيم *** يل مخمل فرنگی من خودم می دوزمش هر که بشه زن کاکم مثل گل می بوسمش هر چی دارم سی تو دارم تو عزيز خونمی غم مخور گل عزيزم، تو گل راجونمی( از طرف خواهر داوود) *** اومديم و اومديم و می گويين خوش اومدين گل به دس دسمال به جيب و شاد و خرم اومديم گل و خی چادر به سرکن گل هوای رفتنه قوم و خويشونش خبر کن وخت رخصت دادنه *** يي عروسی ما آورديم بیس سالشه سوريا گويين مبارک هرچی می خواين جازشه برخی جاهاش نیاز به معنی داره میدونم بعدا یه کاریش میکنم
|
| 14 كاربر زير از شما Habbib عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), Ali_sat88 (10-10-2011), bia2love (09-10-2011), davoud2002 (09-10-2011), delnavaz (09-10-2011), |
|
|
#29 | |
|
نقل قول:
دوماد کاکو نداره ![]()
زن وار دلم آغوش پر آرامشی را می خواهد که زیر باران گرمم کند... زن وار دلم میخواهد کسی باشد «خوب» باشد... « بس» باشد...« مهربان » باشد... همه ی این بودن هایش فقط برای من باشد...فقط من ...و « باشد» ![]() ![]() |
|
|
|
|
| 9 كاربر زير از شما mehraboOon عزيز، تشكر كرده اند | Ali_sat88 (10-10-2011), bia2love (09-10-2011), davoud2002 (09-10-2011), delnavaz (09-10-2011), |
|
|
#30 |
|
|
| 13 كاربر زير از شما Habbib عزيز، تشكر كرده اند | ali86 (09-10-2011), Ali_sat88 (10-10-2011), bia2love (09-10-2011), davoud2002 (09-10-2011), delnavaz (09-10-2011), |
![]() |
| برچسب ها |
| مدیر, نامزدیشون, ویژه, به, بابت, تاپیک, تبریک, دو, دوست, سایت, عزیز |
| ابزارهای موضوع | |
|
|